Happy Dog

Kutyája kiegyensúlyozott, egészséges táplálásához kiváló minőségű száraztápot ajánlunk.

Bővebben

Lupine pet

Nyakörvek, hámok, porázok, minden méretben és mintában. A gyártó minden termékére ÖRÖK GARANCIÁT vállal, még kutya rágásra is.

Bővebben

Petstages

Az egészséges fejlődést segítő és önfeledt játékos órákat biztosító játékok Amerikából kutyáknak, cicáknak.

Bővebben

Minden, ami állatgyógyszer

Kezdetektől célunk volt egy igazi, hiánypótló állatpatika létesítése a megyében, ahol állatorvossal személyesen konzultálva lehet hozzájutni a megfelelő állatgyógyszerekhez, gyógyhatású készítményekhez és egyéb kiegészítőkhöz rendkívül széles választékban. Mára Borsod-Abaúj-Zemplén megye legnagyobb állatpatikájává váltunk, ahol megtalálható a Magyarországon törzskönyvezett valamennyi állatgyógyászati készítmény.


 

Pet-shop

Az alapvető gyógyszertári szolgáltatásokat állateledel forgalmazással, kutyás kiegészítőkkel és lovas kellékek értékesítésével egészítettük ki, igazi "pet-shop" üzletet varázsolva gyógyszertárunkból. Minőségi tápokat, felszereléseket, diétás és gyógyszeres tápokat vásárolhat nálunk, állatorvosi szaktanácsadással.

  • HappyDog és HappyCat eledelek
  • Ferplast termékek
  • Horze lovas felszerelés
 

Profi partnerek

Állatorvosok, állattartó telepek részére orvosi kiegészítőket is forgalmazunk, a rendelői vizsgálóasztaltól, a kutyakozmetikai eszközökön át, a villanypásztorokig.

148-as gyógyszerforgalmazó partnert keres?

Szerződés alapján elérhető speciális ajánlatainkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi üzenőfelületen.