Petstages játékok

A speciálisan kutyák, macskák igényeihez igazítottan kifejlesztett játékok gazdag választéka.

Az amerikai fejlesztésű, Petstages márkanév alatt forgalmazott termékek a világ számos országában okoznak boldog pillanatokat a kisállat tulajdonosoknak.

A Petstages játékok fejlesztésében designerek, állatorvosok, marketing szakemberek vesznek részt, ennek a csapatnak köszönhetően a játékok nem csak a funkcióikat töltik be, de segítenek a gazdiknak is megismerni állataikat.

A PETSTAGES JÁTÉKOK FŐBB JELLEMZŐI:

– innovatívak

– kreatív megoldást kínálnak a gazdinak és az állatoknak egyaránt

– információban gazdag csomagolásukkal segítik az állattartók ismereteinek bővülését

– egyedileg tervezett játékok a funkciót és szórakozást ötvözik magukban

A Petstages több témakörbe csoportosított, változatos anyagok felhasználásával készült termékei lehetővé teszik, hogy kedvencei fejlődését fi gyelembe véve megfelelő méretű, erősségű és funkciójú játékot választhassonk ki.

KUTYÁKRA HANGOLVA

A legtöbb kutya kénytelen idejének egy részét gazdája nélkül, egyedül tölteni. Mivel az unalom köztudottan destruktív viselkedéshez vezethet, fontos, hogy legyen a kutyának olyan játéka ami megtöri a monotóniát és leköti a figyelmét.

Ehhez nyújtanak segítséget a Petstages játékai, melyek formájukkal, hangjukkal, anyagukkal és mozgásukkal lehetővé teszik az önfeledt szórakozást.

A Petstages által kifejlesztett ORKA márkanév alatt forgalmazott, rágható, áttetsző gumiból készült innovatív játékok, fontos szerepet játszhatnak a kutyák fogainak és ínyének egészség-megőrzésében:

A rágás természetes cselekvés minden kutya esetében, mivel segít levezetni a streszszt, így az ásás, ugatás és a többi destruktív viselkedésforma háttérbe szorul. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb tárgyat, amelyen a kutya kiélheti rágási szükségleteit.

JÁTÉKOK

A játék, az együtt töltött idő kedvenceink életét is teljesebbé, boldogabbá teszi. A szabadban való futkározás, játék erősíti izomzatukat, szívüket és ez által immunrendszerüket is, valamint kötődésüket gazdájukhoz, az őket körülvevő emberekhez.

Ahhoz, hogy kutyája a család részévé váljon, szoros kapcsolatot kell kiépítenie vele.

Ezen eredmény eléréséhez nyújtanak segítséget a Petstages Aktív játék – Interakting játékai. Az interaktív játékok tehát segítenek a szorosabb kötelék kialakításában. Emellett fejleszthetők velük a kutya szociális képességei és javítható a magaviselete.

MACSKÁKNAK KIFEJLESZTVE

A macskák természetüknél fogva igen kíváncsiak, ezért imádnak játszani. Erre meg is ragadnak minden alkalmat. Megfelelő játékok biztosításával elkerülhető a cicák unalomból adódó pótcselekvései.

A Petstages játékok akár hosszú órákra is lekötik a cicák figyelmét.

Az egészség megőrzése szempontjából igen fontos a macskák fogainak megóvása minden életkorban. Mivel a gazdák legtöbb esetben lágy, szószos falatokkal etetik kedvencüket, a cicák nem kapják meg a számukra szükséges ropogós eledelt. Ezek a száraz eledelek ugyanis képesek megelőzni a fogkő kialakulását, mely számos fogászati probléma előidézője lehet.

A Petstages innovatív Szájhigéniai – Dental játékai segítenek a fogak és az íny egészségének megőrzésében.

Mivel a macskák gyakran maradnak otthon egyedül, előfordulhat, hogy unatkoznak és inaktívvá válnak. Ezért szükség van olyan játékokra, melyek lekötik a figyelmét, szórakoztatják és energizálják.

A Petstages Vitalizáló – Energizing játékai stimulálják a macskák érzékeit, felkeltik érdeklődésüket. Mindezt a macskamentával, a különböző hanghatásokkal (csörgő, zizegő, csipogó), valamint a mozgásokkal (lengés, gurulás, pörgés) érik el.

Ha odafigyelünk állataink egészségére, hosszabb, teljesebb életet tudunk számukra biztosítani és tovább élvezhetjük a közös örömöket velük!

A PETSTAGES JÁTÉKOKAT KERESSE PATIKÁNKBAN