Lupine pet kiegészítők

A Lupinepet 1990 óta gyárt kutyanyakörveket egyedi mintás és hagyományos színekben. Az anyag megválasztásában körültekintően a hegymászók és túrázók felszerelésében is használt, erős és nagy teherbírásnak kitehető anyagok használata inspirálta a Lupinepet alkotói csapatát. A nyakörvek mintáját anyagában festett szálak szövésével gyártják, nem utólagosan varrják fel a szövet anyagra. biztosítva a kiváló minőséget minden egyes kutyafelszerelés esetében. A gyártó minden termékére ÖRÖK GARANCIÁT vállal, még kutya rágásra is. Tekintse meg a gyártó honlapját: www.lupinepet.com Hangsúly a részleteken Lupinepet a legjobb nyakörveket gyártja. Sikere a részletekben rejlik. A szíj előállításánál használt magas húzószilárdságú szövet és az egyedi extra erős csatok biztosítják a termék hosszú élettartamát.

A LUPINE nyakörvek

Tökéletesek a mindennapos használatra, a legkisebb kölyköktől, akár a bernáthegyi méretig széles mérettartományban. A legjobb minőségű Jacquard szövetekből anyagában festett szálak szövésével készülnek. A minta nem utólagos rá nyomással vagy szalagvarrással kerül a szövetre, hanem anyagában festett szálak szövésével készül. Ezzel is minimálisra csökkentve a színvesztést, amit a gyártó folyamatosan tesztel. A minták folyamatosan bővülnek, változnak, követve a legújabb trendeket, divatirányzatokat. A kutya úszhat is a nyakörvben nagyon hamar megszárad. A LUPINE és a YKK vezető csat gyártó, közösen fejlesztették ki ezt a kiváló minőségű műanyag csatot. A legerősebb műanyag csat a piacon, erősebbnek bizonyul sorozatos tesztek alkalmával mint egy fém csat . A D-alakú hegesztett gyűrű rozsdamentes acélból készült, mely évekig bírja a folyamatos, kemény igénybevételt is. A bújtató alján kialakított csúszásmentesítő fogak biztosítják a nyakörv méretének helyes beállítását. A gyártás során a hegymászó felszereléseknél alkalmazott varrási technológiát használják, ahol annak létfontosságú szerepe van. A LUPINE termékek egy mosógépi tisztítás után is ugyanúgy néznek ki, akár egy új darab.

LUPINE biztonsági nyakörvek macskáknak

Az állítható nyakörv csatja úgy van kialakítva, hogy 2,5 kg terhelésnek kitéve kikapcsolódik, ezzel elkerülve azt, hogy a macska fenn akadjon bárhol is. A legjobb minőségű Jacquard szövetekből anyagában festett szálak szövésével készülnek. A minta nem utólagos rá nyomással vagy szalagvarrással kerül a szövetre, hanem anyagában festett szálak szövésével készül. Ezzel is minimálisra csökkentve a színvesztést, amit a gyártó folyamatosan tesztel. A minták folyamatosan bővülnek, változnak, követve a legújabb trendeket, divatirányzatokat. A LUPINE és a YKK vezető csat gyártó, közösen fejlesztették ki ezt a kiváló minőségű speciális műanyag csatot. A legerősebb műanyag csat a piacon. Úgy lett kialakítva, hogy a 2,5 kg nyomásnál a csat elenged, nehogy a cicánk bárhol is fenn akadjon. A D-alakú hegesztett gyűrű rozsdamentes acélból készült, mely évekig bírja a folyamatos, kemény igénybevételt is, erre névtábla rakható. A bújtató alján kialakított csúszásmentesítő fogak biztosítják a nyakörv méretének helyes beállítását. A gyártás során a hegymászó felszereléseknél alkalmazott varrási technológiát használják, ahol annak létfontosságú szerepe van. A LUPINE termékek egy mosógépi tisztítás után is ugyanúgy néznek ki, akár egy új darab. Csengővel vagy csengő nélkük kapható.

A LUPINE nyakörvek Dogwatch vevőegységhez

A LUPINE a Dogwatch rejtett kerítés rendszerekhez is gyárt nyakörveket, amire egyszerűen rászerelhető a rendszer vevőegysége. Így már nem csak a Dogwatch rendszereken, hanem magán a szíjon is örök garancia van. Emellett előny még, hogy a LUPINE szíjak a 3/4” -os és 1”-os mintákban is rendelhetőek.