Happy Dog

Egészen 1776-ig nyúlnak vissza az Interquell bajor családi vállalkozás gyökerei. Az egész egy gabonamalommal kezdődött a 18. században a Singold melletti Wehringenben. Majd jöttek az 1950-es évek és az úttörő újítás: Egy új technológia és megfelelő gépek kifejlesztésével sikerült olyan gabonapelyhet előállítani, amely szárított hússal összekeverve az első száraz kutyatáp lett!


Minőségi feltételeink:

Német családi üzemben készül.

Csökkentett energiatartalom, melyet a kutyák valóságos igényeihez állítunk be, ez megakadályozza a túltáplálást és az abból fakadó problémákat.

Növényi fehérjepótlók nélkül - élelmiszer minőségű fehérjék frissen vágott állatokból Kémiai színező, ízesítő anyagok és tartósítószer nélkül.

Az egészség teljes körű megóvása a Happy Dog LifePlus koncepció segítségével. Természetes változatosság a tartalmas receptúrák révén.

Beszerzéskor ügyelünk arra, hogy ne vásároljunk génmódosított alapanyagokat, lehetőség szerint regionálisan szerezzük be az alapanyagokat. A kiváló és egyenletes minőség megtartása érdekében szigorú belső és külső elemzéseket és minőség-ellenőrzéseket alkalmazunk. A Happy Dog előállításával kapcsolatban nem végzünk állatkísérleteket. Van saját állatorvosi központunk, mely rendelkezésünkre áll kérdések és problémák felmerülésekor.

Minőséggarancia: A legjobb minőségű nyersanyagokkal és a legmodernebb biztonsági szabványokkal dolgozunk. Termékeink friss és kiváló minőségű állapotban hagyják el üzemünket.

Miért etessünk száraztáppal?

Éppúgy, mint az embereknél, a kutya egészsége, életöröme és jó közérzete is nagymértékben függ a naponta elfogyasztott élelmiszertől. Kutyája kiegyensúlyozott, egészséges táplálásához kiváló minőségű száraztápot ajánlunk.

Összeállítottuk Önnek a száraztáp mellett szóló legfőbb érveket:

Fogápolás: A száraztáp fogyasztása megelőzi a fogkő és ezáltal a rossz szájszag kialakulását. A nedvestáppal, különösen az olcsóbb nedvestáppal történő etetés gyakran rossz száj-, illetve testszagot von maga után.

Kisebb mennyiségű táplálék - kisebb mennyiségű ürülék: A fehérje- és a zsírtartalom száraztáp esetén a súlyhoz képest százalékosan sokkal magasabb, így kevesebbre van belőle szükség. A kisebb napi tápszeradagok és a Happy Dog Supreme tápszer rendkívül nagy arányú emészthetősége jelentősen csökkenti az ürülék mennyiségét a konzerves etetéssel szemben.

A fehérjeforrás ismertetése: A minőségi száraztápokon egyértelműen megjelöljük a fehérjeforrást. A konzervtápoknál ez másként van: Még minőségi termékek esetén is az összetevőknél csak annyi szerepel, hogy “hús és állati melléktermékek“.

Hulladék: Egy átlagos, 30 kg tömegű kutya naponta 1-2 nagy konzerveledelt fogyaszt el. Felhasználás után a konzerveket ki kell takarítani és a szemétbe kell dobni - és mindezt havonta 60 alaklommal! Ezzel szemben ugyanennyi időre csupán egy nagy zsák Happy Dog száraztápra van szükség. Így a konzerves etetéssel összehasonlítva havonta hozzávetőleg 8 kg-mal kevesebb szemetet termel.

Súly: „Csupán“ 1 x 15 kg száraztápot cipel haza, nem pedig kb. 75 kg konzerveledelt. Ez a bevásárlásnál 60 kg súlymegtakarítást jelent!

Ár: Napra kiszámolva a száraztáp majdnem minden esetben olcsóbb, mint egy teljes értékű nedvestáp, mivel pl. egy átlagos testalkatú 30 kg-os kutya egy hónap alatt egy nagy zsák Happy Dog száraztápot eszik meg.